Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Γεννάει το φίδι αυγά ακόμα...



Δευτέρα 7 Μαΐου 2012. Η εγκληματική οργάνωση-κόμμα Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην βουλή με ποσοστό 7%. Πέρα απο τις ανούσιες και υποκριτικές κραυγές όλων όσων ανακάλυψαν την παρέα του Μιχαλολιάκου σήμερα θα μπορούσαμε να δούμε και τα γεγονότα που οδήγησαν ενα μέρος των ελλήνων να ψηφίσουν Χ.Α.
1. Μεταναστευτικό. Πιστεύω το θέμα δεν θέλει ανάλυση αφού αυτό έχει γίνει αρκετά. Η εικόνα φουσκωτών να πηγαίνουν τις γιαγιάδες στο σούπερ μάρκετ δείχνει την ανυπαρξία όλου του πολιτικού σκηνικού απέναντι στο πρόβλημα.
2. Μίσος για την πολιτική. Η ΧΑ αποτελεί το όχημα για να μεταφερθεί το μίσος των πολιτών προς τους πολιτικούς. Η φράση ''Ένας Παπαδόπουλος μας χρειάζεται'' αποτυπώνει μια χαρά την άποψη κάποιων.
3. Μη προβολή από ΜΜΕ. Ε όχι! Δεν έγιναν ξαφνικά 1 στους 10 έλληνας ναζί. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν και ''αγανακτησμένοι ελληναράδες'' που είδαν την ΧΑ σαν τα ''καλά παιδιά'' που θα μας σώσουν. Αν όμως τα κανάλια γέμιζαν με μούρες σαν και αυτή (http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/giannis-mialogkonas-580x348.jpg) και απόψεις υπέρ του Χίτλερ είναι σίγουρο ότι η ΧΑ θα έιχε μεγάλο θέμα με τα ποσοστά της. Όμως το ''να μην δώσουμε λόγο στους φασίστες'' οδήγησε στο να θεωρηθούν αντισυστημικοί απο κάποιους και έτσι να προστατευθούν.

Αυτά λοιπόν από το μέτωπο των ελλήνων νοσταλγών του Χίτλερ. Και μη χειρότερα..
Αφιερωμένο εξαιρετικά...


2 σχόλια:

  1. η προβολη απο τα μμε ειναι δικοπο μαχαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι ενα θέμα αυτό.. εγω θεωρούσα οτι μια επιθετική προβολή των θέσεων τους θα λειτουργούσε κακα για αυτούς. απο ότι φάνηκε είχα δικιο.. πολλά ατομα ψηφισαν ΧΑ χωρις να ξερουν ακριβως για τι φρούτο πρόκειται. αυτός θα έπρεπε να είναι ο ρόλος των καναλιών

      Διαγραφή